این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود

حاجی‌میرزایی: یک ساعت آموزشی به‌ دلیل تعطیلی‌های اخیر مدارس اضافه می‌شود

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای جبران ساعات آموزشی مدارس به دلیل تعطیلی‌‌های اخیر، گفت: به همه مدارس ابلاغ شده است که به دلیل تعطیلی‌های مختلف، دانش‌آموزان بیشتر در کلاس درس حاضر شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر آموزش و پرورش درباره برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای جبران ساعات آموزشی مدارس به دلیل تعطیلی‌‌های اخیر، گفت: یک ساعت به هر روز مدارس افزوده خواهد شد، یا اینکه از ظرفیت روزهای پنج‌شنبه برای جبران این تعطیلی‌ها استفاده شود.

 

 محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای جبران ساعات آموزشی مدارس به دلیل تعطیلی‌‌های اخیر، گفت: به همه مدارس ابلاغ شده است که به دلیل تعطیلی‌های مختلف، دانش‌آموزان بیشتر در کلاس درس حاضر شوند.

 

وی درباره جزئیات بیشتر این برنامه‌ریزی، افزود: یک ساعت به هر روز مدارس افزوده خواهد شد، یا اینکه از ظرفیت روزهای پنج‌شنبه برای جبران این تعطیلی‌ها استفاده شود.

 

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این اختیار به مدارس و همچنین مدیران استانی داده شده است تا با نظارت بیشتر این برنامه را اجرایی کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار